دستهبندی منو کاما بهشتی
اسپرسو بار
دمی بار
شیر قهوه ها
تمامی آیتم های فوق، به صورت سرد نیز سرو می شوند.
نوع شیر
شیر بدون لاکتوز
شیر فندق
شیر بادام
طعم دهندهها
آیریش
وانیل
دارچین
کارامل
نارگیل
نوع قهوه
قهوه ترکیبی 50 درصد عربیکا – 50 درصد ربوستا
قهوه ی ترکیبی 80 درصد عربیکا – 20 درصد ربوستا
قهوه ی تخصصی تک خواستگاه 100 درصد عربیکا
قهوه ی دی-کف (بدون کافئین)
جهت اطلاع از خواستگاه و طعم یادها از میزبان راهنمایی بگیرید
نوشیدنیهای گرم
نوشیدنیهای سرد کافئیندار
دمنوشها
اسموتیها
ترکیب پوره میوههای طبیعی با گارنیش دانه چیا و میوه فصل
ماکتیلها
شیکها
کیک و دسر
نان ها
صبحانهها
نوشیدنی همراه صبحانه
پیش غذا و سالاد
سینه مرغ گریل، کاهو پیچ، نان کروتان، سس سزار، زیتون سبز و پنیر پارمسان
اسفناج، کاهو لیتل, بیبی اسفناج, دانه کینوا, کرم اسفناج, همراه با میوه های فصل و سس توت فرنگی
برگـــر
ساندویچ
پاســتا
پیــتزا
خمیر ترش آماده شده طی فرایند تخمیر 24 ساعته
غذای اصلی
نوشیدنی

قهوه صبح سالم در خانه | 3 راه
https://youtu.be/Cc-6kOK_wpg در اینجا چند روش برای درست کردن قهوه ام در صبح برای شروع روزم با پای راست آورده شده است. بعد از یک لیوان

تمرین برای باریستا
https://youtu.be/ui9Sqi-WriY در این ویدیو به شما نشان می دهم که چگونه پایه های لاته آرت: قلب، روزتا و لاله را بریزید.توصیه من برای هر مبتدی

لته آرت
https://youtu.be/jYq1pHJYQmw این باریستا خفن تو این کلیپ نشون میده چقدر سریع و راحت با یک دستگاه اسپرسو ساز، لته درست میکنه. اونم با چه طرحای

جورجینا رودریگز
راه اندازي يه مجموعه نياز ١٠٠٪ به حضور يك متخصص گسترونومی دارهگسترونومي يعني خوراك شناسييعني شناخت تاريخچه ي غذا ، فرهنگِ غذا و نوشيدنيو شناخت

پیتزای سوخته
کلمه هایی قلبمون رو به درد آورد و روحم رو آزرد … کلماتی که کاما رو رنجوند پیتزاتون سوخته !!! دورش مثل نون بربری شده

کافه آلمانی در تهران
کافه آلمانی در تهران برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ